Neem deel aan onze skillstrainingen

Onlinetraining in kleine groep

(max. 8 deelnemers)

SKILLS-SESSIES

Inzicht in jezelf – Omgaan met stress – Feedback geven – Mensen motiveren

8, 9 en 10 juli - 12, 13 en 14 augustus

Je kunt deze vier opleidingen naar keuze volgen in juli of augustus: één, meerdere of alle vier samen. Aan jou de keuze!

Ik schrijf me in!

Inzicht in jezelf verwerven

Hoe beter je jezelf kent, hoe meer je jezelf bent. Dankzij de tips van work/life coach Sofie Van der Eecken haal je meer voldoening uit jezelf en je werk.
a

  • 8 juli of 12 augustus om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.

Omgaan met stress

Hoe ervaar je stress en ben je deze een stapje voor? Aan de hand van de Rationeel Emotieve Techniek (RET) leert coach Bartelt Wils hoe je stress omzet in positieve energie.

  • 8 juli of 12 augustus om 14 u.
  • 1 sessie van 2 uur.

Feedback geven

Van goudwaarde op de werkvloer: feedback geven en luisteren naar elkaar. Coach Sofie Van der Eecken geeft je tips om op een stimulerende manier feedback te geven.

  • 9 juli of 13 augustus om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.

Mensen motiveren

Hoe houd je als leidinggevende je team gemotiveerd én productief. Dankzij de tips van coach Sofie Van der Eecken maak je van je medewerkers een geolied team.
a

  • 10 juli of 14 augustus om 10 u.
  • 1 sessie van 2 uur.

Per sessie: 125 euro (excl. btw). Voor alle vier samen: 425 euro (excl. btw).

Trainer

Sofie Van der Eecken

Sofie Van der Eecken heeft een doorgedreven achtergrond en expertise in zachte HR-materies. Vanuit haar eigen zoektocht naar energie en evenwicht, werkt ze momenteel als work/life coach. Ze zet haar kennis graag in in one-to-one interacties en ook als trainer, ten dienste van groepen en bedrijven. Sofie geeft bij ElaN Learning trainingen rond het ontwikkelen van soft skills, communicatievaardigheden, time-, stress- en selfmanagement.

Sofie Van der Eecken
Bartelt Wils

Trainer

Bartelt Wils

Bartelt Wils heeft meer dan 35 jaar ervaring in het trainingswerk. Na zijn studies industrieel ingenieur en sociale pedagogiek volgde hij o.a. een accreditatietraining MBTI en een training in het leiden van groepen op basis van Gestalt en Systeemdenken. Zijn specialiteit is de toegepaste kennis van het brein en neurowetenschap in communicatievaardigheden, persoonlijkheidsmodellen, overlegstrategieën, zelfmanagement en leiderschap.

Klant aan het woord

ElaN Learning organiseert voor Elia individuele trajecten op maat. Van intake tot evaluatie achteraf, ElaN zorgt op elk moment voor topkwaliteit en dit op een uiterst flexibele en transparante manier.

Ellen Arts - Elia Group

Mis deze opleidingen niet