Onlinetraining in kleine groep

(3 sessies van telkens 2 uur, max. 8 deelnemers)

ONLINE SKILLSOPLEIDING

Rust in je hoofd

7, 14 en 28 juli of 11, 18 en 25 augustus

Ik schrijf me in!

Rust in je hoofd

In deze sterk veranderende tijden worden we allemaal genoodzaakt om ons eigen gedrag in vraag te stellen. Hoe worden we efficiƫnter en productiever? Maar vooral, hoe doen we dit zonder onszelf te verliezen? Kortom, hoe hou je rust in je hoofd? Coach Sofie Van der Eecken reikt concrete tips en tricks aan die onmiddellijk toepasbaar zijn in de praktijk.

Drie sessies van telkens 2 uur. Te volgen in juli op 7,14 en 28 juli (telkens van 10 u. tot 12 u.) of in augustus op 11, 18 en 25 augustus (telkens van 10 u. tot 12 u.). Prijs: 325 euro excl. btw.

Trainer

Sofie Van der Eecken

Sofie Van der Eecken heeft een doorgedreven achtergrond en expertise in zachte HR-materies. Vanuit haar eigen zoektocht naar energie en evenwicht, werkt ze momenteel als work/life coach. Ze zet haar kennis graag in in one-to-one interacties en ook als trainer, ten dienste van groepen en bedrijven. Sofie geeft bij ElaN Learning trainingen rond het ontwikkelen van soft skills, communicatievaardigheden, time-, stress- en selfmanagement.

Sofie Van der Eecken

Klant aan het woord

ElaN Learning organiseert voor Elia individuele trajecten op maat. Van intake tot evaluatie achteraf, ElaN zorgt op elk moment voor topkwaliteit en dit op een uiterst flexibele en transparante manier.

Ellen Arts - Elia Group

Mis deze opleiding niet